Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2018.

Lid worden van WSV de Breek?
Inschrijven lidmaatschap

Zeilweek 2018
Inschrijven voor de zeilweek in 2018 kan nu! Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Inschrijven zeilweek 2018

Jeugdzeilen
De wekelijkse zeillessen voor de jeugd beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties).

Helaas is het seizoen 2018 al begonnen, dus is inschrijven helaas niet meer mogelijk. Neem voor informatie over de lessen van volgend jaar gerust contact met ons op.

De indeling voor de zeillessen in seizoen 2018 is als volgt:

Maandag Dinsdag  Woensdag  Donderdag  Vrijdag Zaterdag Zondag
Groep Geen lessen Geen lessen Opti CWO2 + CWO3
FJ CWO2 + CWO 3
Volwassenenzeilen
Opti CWO3
FJ CWO1

Opti CWO 1
Opti CWO 2

Opti CWO 1

Tijdstip 18:00 – 20:00 vanaf 18:00 18:00 – 20:00 9:00 – 11:00
11:00 – 13:00
9:00 – 11:00

Let op: Dit betreft een voorlopige indeling. Deze kan in de aanloop naar de start van het seizoen nog worden gewijzigd in overleg met de reeds ingeschreven leerlingen. Voor ieder cursusjaar is een inschrijfformulier benodigd voor het volgen van zeillessen!

Wedstrijdtraining en volwassenenzeilen
WSV de Breek biedt zeilen voor jong en oud. Het is dus ook voor volwassenen mogelijk zeillessen te volgen. Aanmelden voor deze lessen is wel nodig. De wedstrijdtraining op vrijdagavond zal in het seizoen 2018 helaas niet meer plaatsvinden, in plaats daarvan is er iedere zondag de mogelijkheid om te komen zeilen vanaf 10:30 uur.
Inschrijven volwassenzeilen

Zomerstalling 2018
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.