Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2021

Lidmaatschap

Lid worden van WSV de Breek? Gebruik onderstaand formulier voor het algemene lidmaatschap. Inschrijven voor lessen kan middels een apart formulier.
Inschrijven lidmaatschap

Zeillessen
De wekelijkse zeillessen beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties). Meer info over de lessen vind je hier.

Inschrijven voor het lesseizoen 2021

Zie het lesschema onderaan deze pagina.

Zeilweek 2021
De zeilweek is een jaarlijks terugkerende week aan het begin van de zomervakantie voor jeugdleden. In 2021 wordt een extra zeilweek georganiseerd aan het begin van het seizoen, tijdens de meivakantie. Tijdens deze zeilweek worden de belangrijkste vaardigheden van het zeilen aangeleerd (voor beginners) en extra vaardigheden aangeleerd die tijdens de normale lessen niet aan bod komen (voor gevorderden).

Inschrijven voor de zeilweek van mei 2021

Zomerstalling 2021
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.

Lesschema 2021

Hieronder vind je het lesschema voor het komende seizoen. Helaas is het nog niet mogelijk om lessen voor volwassenen te organiseren vanwege het Coronavirus. Zodra er meer mogelijk is op dit gebied zal gekeken worden hoe we deze lessen nog kunnen opstarten in het seizoen van 2021.

Optimistengroepen zijn eenmanslessen, FJ-groepen zijn tweemanslessen.

DagTijdNiveauInstructeur(s)
Dinsdag18:00 – 20:00 uurCWO-1 OptimistenRobin en Helene
Woensdag18:00 – 20:00 uurCWO-1 en 2 FJHugo en Hermes/Wendelien
Donderdag18:00 – 20:00 uurCWO-2 OptimistenSello en Robin