Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2020.

Update COVID-19-virus -13 mei 2020

De meivakantie is voorbij en de laatste hand wordt gelegd aan alle plannen om de zeillessen te kunnen starten. Houd er rekening mee dat op maandag 18 mei het zeilseizoen eindelijk kan beginnen. Als het 100% zeker is krijgen alle ingeschreven leerlingen hierover per mail bericht. Daarin worden ook alle maatregelen rondom het Coronavirus uitgebreid toegelicht.

5 mei 2020

Op dinsdag 21 april heeft de overheid aangekondigd dat de jeugd in ons land weer voorzichtig mag beginnen met sporten. Natuurlijk zijn we erg blij met dit nieuws, maar moeten we flink wat extra maatregelen nemen voordat de zeillessen kunnen beginnen.

Op dit moment zijn we (het bestuur van de vereniging, de instructeurs en de gemeente) druk bezig met het maken van een plan om de zeillessen zo snel als mogelijk te kunnen opstarten zonder risico’s rondom het Coronavirus te nemen. Inschrijven voor de zeillessen is dus mogelijk middels de formulieren hieronder. We hopen de lessen te kunnen starten na de meivakantie maar dit hangt dus af van de te nemen maatregelen.

Onderdeel van deze maatregelen is dat we helaas geen les kunnen geven in de tweemans boten van de vereniging. Wanneer de maatregelen door de overheid worden versoepeld kunnen deze wellicht later worden opgestart, maar hierover is nog weinig bekend. Daarnaast is ook het volwassenenzeilen nog niet toegestaan omdat alleen jeugd tot 18 jaar mag sporten na de meivakantie. Natuurlijk hopen we dat hier snel verandering in komt, houd daarom de website goed in de gaten.

Mochten er vragen zijn over de lessen, dan kunt u die hier stellen.

Lid worden van WSV de Breek?
Inschrijven lidmaatschap

Jeugdzeilen
De wekelijkse zeillessen voor de jeugd beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties).

Inschrijven voor het lesseizoen 2020 is niet meer mogelijk. Er is voor alle groepen een wachtlijst opgesteld vanwege het grote aantal aanmeldingen. Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven op een wachtlijst naar keuze. Alle groepen zijn vol, behalve Pico t/m 12 jaar. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar
Inschrijven zeillessen 2020

De indeling voor het lesseizoen 2020 is als volgt:

Dag Tijd Niveau
Maandag Geen lessen
Dinsdag 18:00 tot 20:00 uur Opti CWO 2/3
Woensdag 16:00 tot 18:00 uur Opti CWO 2/3
Woensdag 18:00 tot 20:00 uur Pico t/m 12 jaar
Donderdag 18:00 tot 20:00 uur Opti CWO 1
Vrijdag 18:00 tot 20:00 uur Pico vanaf 13 jaar
Zaterdag 10:00 tot 12:00 uur Opti CWO 1
Zaterdag 12:00 tot 14:00 uur Opti CWO 2/3
Zondag 10:00 tot 12:00 uur Opti CWO 1

Wedstrijdtraining en volwassenenzeilen
Tussen de meivakantie en de herfstvakantie wordt elke vrijdagavond een training gehouden voor iedereen zijn of haar wedstrijdkwaliteiten wil verbeteren. Ben je een ervaren zeiler en ben je net overgestapt op een Laser of een ander type boot? Dan is dit je kans om je nieuwe boot goed te leren bedienen! Na afloop van de training is er altijd een gezellige borrel in het clubhuis.

WSV de Breek biedt zeilen voor jong en oud. Het is dus ook voor volwassenen mogelijk zeillessen te volgen. Aanmelden voor deze lessen is wel nodig en kan hieronder.
Inschrijven wedstrijdtraining en volwassenzeilen

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk de lessen voor volwassenen op te starten in verband met het Coronavirus. Mocht dit later dit seizoen wel kunnen, dan starten de lessen snel op.

Zeilweek 2020
De zeilweek is een jaarlijks terugkerende week aan het begin van de zomervakantie voor jeugdleden die minimaal CWO 1 hebben.

Inschrijven voor de zeilweek is nog niet mogelijk. Wanneer de planning van deze week helemaal sluitend is zal de inschrijving worden geopend.

Zomerstalling 2020
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.