Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2021.

Update COVID-19 – Wat gebeurt er met seizoen 2021?

Hoe komend jaar eruit gaat zien voor een watersportvereniging is nog altijd niet duidelijk. Normaliter begint het zeilseizoen begin mei, maar op dit moment is nog niet duidelijk wat de ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus zullen zijn.

Lidmaatschap

Lid worden van WSV de Breek? Gebruik onderstaand formulier voor het algemene lidmaatschap. Inschrijven voor lessen kan middels een apart formulier.
Inschrijven lidmaatschap

Zeillessen
De wekelijkse zeillessen beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties). Meer info over de lessen vind je hier.

Inschrijven voor het lesseizoen 2021 is nog niet mogelijk. Zodra de indeling van de groepen en instructeurs compleet is wordt deze indeling, tezamen met het inschrijfformulier, hier gepubliceerd.

Zeilweek 2021
De zeilweek is een jaarlijks terugkerende week aan het begin van de zomervakantie voor jeugdleden die minimaal CWO 1 hebben.

Inschrijven voor de zeilweek is nog niet mogelijk. Wanneer de planning van deze week helemaal sluitend is zal de inschrijving worden geopend.

Zomerstalling 2021
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.