Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2019.

Lid worden van WSV de Breek?
Inschrijven lidmaatschap

Jeugdzeilen
De wekelijkse zeillessen voor de jeugd beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties).

De planning voor het seizoen 2019 is rond! Inschrijven voor de lessen van het komende seizoen is dus mogelijk. Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven.
Inschrijven zeillessen 2019

De indeling van de zeillessen in seizoen 2019 is als volgt:

• Maandag
    Geen lessen
  • Dinsdag
    • FJ’s (tweemans) CWO 2/3 (18:00 tot 20:00 uur)
  • Woensdag
    • FJ’s (tweemans) CWO 1 (18:00 tot 20:00 uur)
    • Optimisten (eenmans) CWO 3 (18:00 tot 20:00 uur)
  • Donderdag
    • Volwassenenzeilen (18:00 tot 20:00 uur)
  • Vrijdag
    • Wedstrijdtraining (18:00 tot 20:00 uur)
  • Zaterdag
    • Optimisten (eenmans) CWO 1 (9:00 tot 11:00 uur)
    • Optimisten (eenmans) CWO 2/3 (11:00 tot 13:00 uur)
  • Zondag
    • Optimisten (eenmans) CWO 2 (9:00 tot 11:00 uur)
    • Optimisten (eenmans) CWO 1 (15:00 tot 17:00 uur)

Let op: Dit betreft een voorlopige indeling. Deze kan in de aanloop naar de start van het seizoen nog worden gewijzigd in overleg met de reeds ingeschreven leerlingen. Voor ieder cursusjaar is een inschrijfformulier benodigd voor het volgen van zeillessen!

Wedstrijdtraining en volwassenenzeilen
Tussen de meivakantie en de herfstvakantie wordt elke vrijdagavond een training gehouden voor iedereen zijn of haar wedstrijdkwaliteiten wil verbeteren. Ben je een ervaren zeiler en ben je net overgestapt op een Laser of een ander type boot? Dan is dit je kans om je nieuwe boot goed te leren bedienen! Na afloop van de training is er altijd een gezellige borrel in het clubhuis.

WSV de Breek biedt zeilen voor jong en oud. Het is dus ook voor volwassenen mogelijk zeillessen te volgen. Aanmelden voor deze lessen is wel nodig en kan hieronder.
Inschrijven wedstrijdtraining en volwassenzeilen

Zeilweek 2019
De zeilweek is een jaarlijks terugkerende week aan het begin van de zomervakantie voor jeugdleden die minimaal CWO 1 hebben. Inschrijven voor de zeilweek in 2019 is helaas nog niet mogelijk. Zodra alle details van deze week rond zijn worden alle leden op de hoogte gebracht van de komende zeilweek, met de mogelijkheid je in te schrijven.

Zomerstalling 2019
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.