Inschrijven zeilweek

Dit jaar organiseert WSV De Breek een zeilweek voor kinderen in de meivakantie. Iedere dag gaan we zeilen van ongeveer 09:00 tot 16:00 uur. Gedurende deze dagen leer je de fijne kneepjes van het zeilen, aangevuld met extra vaardigheden en afgewisseld met spelletjes en leuke activiteiten. Je kunt zeilen in een Optimist, in je eigen boot of een boot van de vereniging. We gaan lekker zeilen, maar er is ook tijd om te zwemmen. Let wel, alleen op momenten dat de instructeurs dit aangeven! 😉 De lunch en een hapje tussendoor worden elke dag verzorgd.

De zeilweek in de meivakantie vindt plaats van maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei en is alleen voor beginners. Mocht er voor gevorderde zeilers voldoende animo zijn, dan zal in de tweede week van de meivakantie nóg een zeilweek worden georganiseerd. Deze zal dan plaatsvinden van woensdag 28 april tot en met zondag 2 mei.

Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen aan iedere zeilweek. Om mee te doen dien je lid te zijn van WSV de Breek. Voor de zeilweek voor gevorderden geldt dat je minimaal een diploma CWO-1 moet hebben.

Voor de deelname van ieder kind vragen we ook minimaal een dagdeel vrijwilligerswerk. We willen elk dagdeel een ouder aan wal hebben, die enerzijds het eten en drinken helpt verzorgen, maar anderzijds ook achterwacht is voor dingen die aan wal geregeld moeten worden. Bij de inschrijving kun je aangeven welke dagdelen mogelijk zijn.

De zeilweek in de zomervakantie volgt nog, hiervoor geldt een aparte inschrijving.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de zeilweek van mei 2021, tijdens de meivakantie.

Schrijf je hier in voor de Zeilweek in mei 2021. Deze zeilweek vindt plaats in de meivakantie. Velden met een * zijn verplicht.

Achternaam*

Voorletters*

Roepnaam*

Geboortedatum* (dd-mm-yyyy)

Telefoonnummer*

Mobiel telefoonnummer

E-mailadres*

Gewenste zeilweek* (beginners/gevorderden)

Huidig niveau* (reeds gehaald diploma)

Deelname in eigen boot:

NeeJa (vul hieronder het type boot in)

Boottype*:

Voorkeur voor dagdeel begeleiding* (meerdere antwoorden mogelijk):

Opmerkingen (optioneel)

Aansprakelijkheid

Ondergetekende verklaart dat WSV ‘De Breek’ geen enkele aansprakelijkheid heeft ten aanzien van lichamelijk letsel, verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tevens verklaart ondergetekende dat de door hen opgegeven deelnemers verzekerd zijn t.a.v. ziekte, ongevallen, etc. tijdens de duur van de zeilweek.

Kosten zeilweek 2021

Deelname aan de zeilweek kost €160, het gebruik van een clubboot kost €15.

Handtekening
    Teken met uw muis, pen of vinger in het vak hieronder

Ik ga akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden en bevestig met het verzenden van dit formulier de inschrijving.