Inschrijven zeilweek

Ook dit jaar organiseert WSV De Breek een zeilweek voor kinderen in de eerste week van de zomervakantie. Iedere dag (maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli) gaan we zeilen van ongeveer 09:00 tot 16:00 uur. Gedurende deze dagen leer je dingen die je tijdens de lessen (nog) niet langs hebt zien komen, afgewisseld met spelletjes en leuke activiteiten. Je kunt zeilen in een Optimist of FJ, in je eigen boot of een boot van de vereniging. We gaan lekker zeilen, maar er is ook tijd om te zwemmen. Let wel, alleen op momenten dat de instructeurs dit aangeven! 😉 De lunch en een hapje tussendoor worden elke dag verzorgd. Op donderdag organiseren we een barbecue waar ouders/grootouders of broertjes en zusjes ook welkom zijn.

Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen aan de zeilweek. Om mee te doen, dien je een CWO 1 diploma te hebben en lid te zijn van WSV de Breek.

Voor de deelname van ieder kind vragen we ook minimaal een dagdeel vrijwilligerswerk. We willen elk dagdeel een ouder aan wal hebben, die enerzijds het eten en drinken helpt verzorgen, maar anderzijds ook achterwacht is voor dingen die aan wal geregeld moeten worden. Bij de inschrijving kun je aangeven welke dagdelen mogelijk zijn.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de zeilweek van dit jaar. De zeilweek is vol.