Inschrijven zeilweek

Ook dit jaar organiseert WSV De Breek weer een zeilweek voor kinderen. Nieuw is dat we dit jaar niet alleen de befaamde zeilweek voor kinderen met een CWO-1-diploma orgnaniseren, maar ook een week voor kinderen die nog bezig zijn met hun CWO 1 diploma of nog helemaal niet gezeild hebben. We merken dat hier regelmatig vraag naar is.

Hoe ziet de zeilweek eruit?
Iedere dag  gaan we zeilen van ongeveer 09:00 tot 16:00 uur. Gedurende deze dagen leer je dingen die je tijdens de lessen (nog) niet langs hebt zien komen, afgewisseld met spelletjes en leuke activiteiten. Je kunt zeilen in een Optimist of Pico (alleen door ervaren zeilers), in je eigen boot of een boot van de vereniging. We gaan lekker zeilen, en er is ook tijd om te zwemmen. Let wel, alleen op momenten dat de instructeurs dit aangeven!

De zeilweek voor de kinderen vanaf CWO 2 is in de eerste week van de zomervakantie, dus van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli. Hieraan kunnen 12 kinderen meedoen, waarbij geldt dat er maximaal 10 optimistenplekken zijn en er 5 PICO’s beschikbaar zijn.

De zeilweek voor startende zeilers is in de 6e week van de zomervakantie, van 16 augustus tot en met 20 augustus. We houden deze groep wat kleiner, er kunnen 10 kinderen in een optimist meedoen. De deelnemers dienen minimaal 8 jaar te zijn en in bezit van hun A- en B-zwemdiploma.

Voor de deelname van ieder kind vragen we ook minimaal een dagdeel vrijwilligerswerk. We willen elk dagdeel een ouder aan wal hebben, die enerzijds het eten en drinken helpt verzorgen, maar anderzijds ook achterwacht is voor dingen die aan wal geregeld moeten worden. Bij de inschrijving kun je aangeven welke dagdelen mogelijk zijn.

De zeilweek in de zomervakantie volgt nog, hiervoor geldt een aparte inschrijving.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor een van de zeilweken in de zomervakantie.

Schrijf je hier in voor een zeilweek in de zomervakantie van 2021. Velden met een * zijn verplicht.

Achternaam*

Voorletters*

Roepnaam*

Geboortedatum* (dd-mm-yyyy)

Telefoonnummer*

Mobiel telefoonnummer

E-mailadres*

Gewenste zeilweek* (beginners/gevorderden)

Huidig niveau* (reeds gehaald diploma)

Deelname in eigen boot:

NeeJa (vul hieronder het type boot in)

Boottype*:

Voorkeur voor dagdeel begeleiding* (meerdere antwoorden mogelijk):

Opmerkingen (optioneel)

Aansprakelijkheid

Ondergetekende verklaart dat WSV ‘De Breek’ geen enkele aansprakelijkheid heeft ten aanzien van lichamelijk letsel, verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tevens verklaart ondergetekende dat de door hen opgegeven deelnemers verzekerd zijn t.a.v. ziekte, ongevallen, etc. tijdens de duur van de zeilweek.

Kosten zeilweek 2021

Deelname aan de zeilweek kost €160, het gebruik van een clubboot kost €15.

Handtekening
    Teken met uw muis, pen of vinger in het vak hieronder

Ik ga akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden en bevestig met het verzenden van dit formulier de inschrijving.