Inschrijven wedstrijdtraining en volwassenenzeilen

Schrijf je hier in voor de wedstrijdtraining of het volwassenenzeilen voor het seizoen 2019. Velden met een * zijn verplicht.

Achternaam*

Voorletters*

Roepnaam*

Geboortedatum* (dd-mm-yyyy)

Straatnaam + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Mobiel telefoonnummer

E-mailadres*

Kies hieronder de gewenste groep*

Deelname in eigen boot:

NeeJa (vul hieronder het type boot in)

Boottype*:

Opmerkingen (optioneel)

Aansprakelijkheid

Ondergetekende verklaart dat WSV ‘De Breek’ geen enkele aansprakelijkheid heeft ten aanzien van lichamelijk letsel, verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tevens verklaart ondergetekende dat de door hen opgegeven deelnemers verzekerd zijn t.a.v. ziekte, ongevallen, etc. tijdens de duur van de cursus.

Lesgeld 2019

Optimist en FJ: € 104,-
Bij deelname in een eigen boot: € 81,-

Ieder lid wordt gevraagd minimaal één keer vrijwilligerswerk te doen bij de vereniging. Hierover wordt een aparte e-mail verstuurd.

Handtekening
Teken met uw muis, pen of vinger in het vak hieronder

Ik ga akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden en bevestig met het verzenden van dit formulier de inschrijving.

[recaptcha]