Activiteiten

Nachtvaren 17/9!!!

Komende zaterdag gaan we nachtvaren! Meld je zoon/dochter met vriendjes en familie aan via onderstaande QR.

Meer info:
Om 19.00 verzamelen ik het clubhuis. Kinderen die dan nog niet zijn ingedeeld in een groepje, verdelen we daar. Dan gaan de kinderen de bootjes versieren (lampjes mee, er is een prijs voor de mooiste boot)
Om 7.30 gaan alle kinderen naar binnen en verdelen de posten zich naar hun plek. (Ouders/instructeurs, als jullie kunnen helpen, graag). Vanaf 8 uur gaan de groepjes het water op om de posten te zoeken. Daar zijn opdrachten waarmee ze punten verzamelen. Om 21.15 is iedereen van het water af en start het opruimen, warme chocomelk, het kampvuurtje en de hotdogs.
Om 22.15 is het hele feest voorbij start de na borrel voor de vrijwilligers.

Wat nemen de kinderen mee:
– lampjes
– regenpak/warme jas
– zwemvest (als in bezit)
– 3 euro p.p. voor de deelname

Activiteiten

Naast het volgen van verschillende lessen is er veel meer te doen bij WSV de Breek. Zo worden er jaarlijkse evenementen voor jong en oud georganiseerd, zowel in de boot als op het land, vinden er regelmatig klusweekenden plaats en is het terras aan de Breek op mooie dagen open voor voorbijgangers die over het water of het fietspad langs de vereniging komen.

De Landsmeerse Sport- en Feestweek brengt jaarlijks een bezoek aan de haven.

Ook de Landsmeerse Sport- en Feestweek komt ieder jaar op bezoek voor een onderdeel van de Meerkamp (zie foto). De Breek is the place to be in Landsmeer, en we hopen dan ook zo veel mogelijk gezelligheid te creƫren bij de vereniging.