Wedstrijden

Vijf keer per jaar wordt bij WSV de Breek een wedstrijddag georganiseerd. Deze wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-leden van WSV de Breek. De wedstrijden bestaan uit vier of vijf verschillende ronden die worden bepaald door de wedstrijdleiding op basis van de omstandigheden op het water op dat moment.

dsc4694-2

Er zijn drie verschillende klassen binnen het wedstrijdveld: het Optimistenveld, het Laserveld en het Open SW-veld. In het laatste veld wordt de uitslag niet alleen bepaald door de finishvolgorde maar ook door de handicapfactoren van de deelnemende boten. Dit maakt het mogelijk dat in één klasse verschillende boottypes gelijkwaardig aan elkaar kunnen strijden om de titel. Hoe de uitslag precies tot stand komt vind je hier.

De data van de wedstrijden zijn te vinden in de activiteitenkalender, inschrijven kan op de wedstrijddagen van 10:00 tot 11:00 uur bij de wedstrijdleiding in het clubgebouw. De uitslagen van de wedstrijden worden gepubliceerd op de uitslagenpagina.