Nieuws

Hieronder vind je al het laatste nieuws van WSV de Breek. Vergeet niet de Facebookpagina te liken!

3 weken geleden

Watersportvereniging de Breek

Zeilwedstrijden Nummer 4sep 3, 10:00amWatersport Vereniging De Breek ... Bekijk meerBekijk minder

Zeilwedstrijden Nummer 4

Morgen wedstrijden kom langs en doe mee ... Bekijk meerBekijk minder

Vorig weekend heeft in Zwembad de Breek de jaarlijkse omslales plaatsgevonden voor alle CWO1-leerlingen. Voor de meesten toch raar, zeilboten in een zwembad. Een kleine impressie, gemaakt door Dorien Bakker. 🙂Carmen op examen ... Bekijk meerBekijk minder

De jaarlijkse Sport- en Feestweek deed dit jaar voor het eerst ook de Breek aan. De teams die deelnemen aan de meerkamp moesten in de West-Friese Punters een roeiparcours afleggen. En op zo'n dag als dit is dat geen straf, vonden ook alle toeschouwers. ... Bekijk meerBekijk minder

De jaarlijkse Sport- en Feestweek deed dit jaar voor het eerst ook de Breek aan. De teams die deelnemen aan de meerkamp moesten in de West-Friese Punters een roeiparcours afleggen. En op zon dag als dit is dat geen straf, vonden ook alle toeschouwers.

4 maanden geleden

Watersportvereniging de Breek

De Punters zijn opgetuigd, we zijn er klaar voor! ... Bekijk meerBekijk minder

De Punters zijn opgetuigd, we zijn er klaar voor!

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen wordt er al hard gewerkt aan het terrein. De uitloopsteiger wordt flink onder handen genomen. Neem snel een kijkje! ... Bekijk meerBekijk minder

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen wordt er al hard gewerkt aan het terrein. De uitloopsteiger wordt flink onder handen genomen. Neem snel een kijkje!

De inschrijving voor de zeillessen tijdens het zomerseizoen van 2017 is geopend! Ook dit jaar zal bij WSV de Breek les worden gegeven in Optimisten en FJ's, voor jong en oud, op verschillende dagen van de week.

Ook leren zeilen? Schrijf je dan snel in op www.wsvdebreek.nl/lid-worden!
... Bekijk meerBekijk minder

De inschrijving voor de zeillessen tijdens het zomerseizoen van 2017 is geopend! Ook dit jaar zal bij WSV de Breek les worden gegeven in Optimisten en FJs, voor jong en oud, op verschillende dagen van de week.

Ook leren zeilen? Schrijf je dan snel in op www.wsvdebreek.nl/lid-worden!

12 maanden geleden

Watersportvereniging de Breek

De vijf clubwedstrijden zijn geweest, de punten zijn geteld... Kortom, de clubkampioenen zijn bekend! Op de website (zie onderstaande link) zijn de uitslagen te vinden. Voor de meeste zeilers zit het seizoen er nu op, maar er is een select groepje dat doorgaat tot er ijs ligt. De foto's volgen vanzelf, of kom eens kijken op zondagochtend!

wsvdebreek.nl/clubkampioenen/
... Bekijk meerBekijk minder

De vijf clubwedstrijden zijn geweest, de punten zijn geteld... Kortom, de clubkampioenen zijn bekend! Op de website (zie onderstaande link) zijn de uitslagen te vinden. Voor de meeste zeilers zit het seizoen er nu op, maar er is een select groepje dat doorgaat tot er ijs ligt. De fotos volgen vanzelf, of kom eens kijken op zondagochtend!

http://wsvdebreek.nl/clubkampioenen/