Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2017.

Lid worden van WSV de Breek?
Inschrijven lidmaatschap

Zeilweek 2017
Inschrijven voor de zeilweek in 2017 kan op onderstaande pagina. Leerlingen van WSV de Breek krijgen hierover ook een mail.
Inschrijven zeilweek

Jeugdzeilen
De wekelijkse zeillessen voor de jeugd beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties). Meer informatie over de indeling van het seizoen en de CWO-diploma’s vind je hier.
Inschrijven jeugdzeilen

De voorlopige indeling voor de zeillessen in seizoen 2017 is als volgt:

Maandag Dinsdag  Woensdag  Donderdag  Vrijdag Zaterdag Zondag
Groep CWO 2 + 3
Opti CWO1 (middag)
FJ CWO1 + CWO 3 (avond)
Opti CWO3
FJ CWO2/3
Volwassenenzeilen
Wedstrijdtraining Opti CWO 1
Opti CWO 2
Opti CWO 1
Tijdstip 16:00 – 18:00 16:00 – 18:00
18:00 – 20:00
18:00 – 20:00 18:00 – 20:00 9:00 – 11:00
11:00 – 13:00
9:00 – 11:00

Let op: Dit betreft een voorlopige indeling. Deze kan in de aanloop naar de start van het seizoen nog worden gewijzigd in overleg met de reeds ingeschreven leerlingen. Voor ieder cursusjaar is een inschrijfformulier benodigd voor het volgen van zeillessen!

Wedstrijdtraining en volwassenenzeilen
WSV de Breek biedt zeilen voor jong en oud. Het is dus ook voor volwassenen mogelijk zeillessen te volgen. Aanmelden voor deze lessen is wel nodig. Ook de deelnemers aan de wedstrijdtraining dienen zich hier aan te melden.
Inschrijven wedstrijdtraining en volwassenzeilen

Zomerstalling 2017
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.