Inschrijven zeilweek

Ook dit jaar organiseert WSV De Breek een zeilweek voor kinderen in de eerste week van de zomervakantie. Iedere dag (maandag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli) gaan we zeilen van ongeveer 09:00 tot 16:00 uur. Gedurende deze dagen leer je dingen die je tijdens de lessen (nog) niet langs hebt zien komen, afgewisseld met spelletjes en leuke activiteiten. Je kunt zeilen in een Optimist of FJ, in je eigen boot of een boot van de vereniging. We gaan lekker zeilen, maar er is ook tijd om te zwemmen. Let wel, alleen op momenten dat de instructeurs dit aangeven! 😉 De lunch en een hapje tussendoor worden elke dag verzorgd. Op donderdag organiseren we een barbecue waar ouders/grootouders of broertjes en zusjes ook welkom zijn.

Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen aan de zeilweek. Om mee te doen, dien je een CWO 1 diploma te hebben en lid te zijn van WSV de Breek.

Voor de deelname van ieder kind vragen we ook minimaal een dagdeel vrijwilligerswerk. We willen elk dagdeel een ouder aan wal hebben, die enerzijds het eten en drinken helpt verzorgen, maar anderzijds ook achterwacht is voor dingen die aan wal geregeld moeten worden. Bij de inschrijving kun je aangeven welke dagdelen mogelijk zijn.

Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Schrijf je hier in voor de Zeilweek 2017. Deze zeilweek vindt plaats van maandag 21 t/m vrijdag 24 juli. Velden met een * zijn verplicht.

Achternaam*

Voorletters*

Roepnaam*

Geboortedatum* (dd-mm-yyyy)

Telefoonnummer*

Mobiel telefoonnummer

E-mailadres*

Huidig niveau* (reeds gehaald diploma)

Deelname in eigen boot:

NeeJa (vul hieronder het type boot in)

Boottype*:

Voorkeur voor dagdeel begeleiding* (meerdere antwoorden mogelijk):

Aantal personen voor barbecue*:
Volwassenen:
Kinderen:

Opmerkingen (optioneel)

Aansprakelijkheid

Ondergetekende verklaart dat WSV ‘De Breek’ geen enkele aansprakelijkheid heeft ten aanzien van lichamelijk letsel, verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tevens verklaart ondergetekende dat de door hen opgegeven deelnemers verzekerd zijn t.a.v. ziekte, ongevallen, etc. tijdens de duur van de zeilweek.

Kosten zeilweek 2017

Deelname aan de zeilweek kost €120, het gebruik van een clubboot kost €15.

De kosten voor de barbecue zijn €17,50 voor volwassenen en €10 voor kinderen.

Let op: de inschrijving is reeds gesloten. De inschrijvingen die nu binnen komen zijn voor de wachtlijst.

Handtekening
Teken met uw muis, pen of vinger in het vak hieronder

Ik ga akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden en bevestig met het verzenden van dit formulier de inschrijving.